Acasă Politic Stirbu ataca guvernul local al PSD

Stirbu ataca guvernul local al PSD

170

 „Recentele declaratii ale Ministrului Transporturilor, Ioan Rus, legate de posibilitatea dezvoltarii infrastructurii rutiere din judetul Olt, referindu-ne aici la Autostrada Pitesti-Craiova, precum si centura ocolitoare a Slatinei si a Balsului, ne-au demonstrat in mod foarte clar ca reprezentantii PSD Olt au mintit inca o data locuitorii acestui judet, cerandu-le votul in baza unor promisiuni desarte.

Mesajul dat de liderii PSD Olt, atat in alegerile locale din iunie 2012, cat si la alegerile parlamentare din decembrie 2012 s-a bazat pe promisiunea realizarii Autostrazii Pitesti-Craiova si in acest fel, ca de fiecare data, locuitorii judetului Olt au fost pacaliti intr-un mod evident.
Inca o data, atitudinea PSD Olt fata de cetatenii judetului se dovedeste a fi una sfidatoare, aroganta, viziunea liderilor partidului-stat asupra oamenilor fiind aceea a unei mase amorfe pe care o manipuleaza doar in vederea votului.

De 25 de ani, judetul Olt s-a transformat intr-un pol al saraciei, din cauza acestor promisiuni lipsite de acoperire in realitate, din cauza absentei unor proiecte de interes judetean, care sa contribuie intr-un mod real la cresterea nivelului de trai al oltenilor. Din pacate pentru judetul Olt, preocuparile conducatorilor PSD sunt presiunile asupra primarilor, alocarea discretionara a banilor publici in functie de preferintele politice sau economice, nu indeplinirea obiectivelor atat de mult proclamate in campanii electorale. Pentru drumurile judetene si comunale pline de gropi, pentru lipsa apei din gospodarii, pentru scolile si spitalele insalubre, pentru faptul ca marii investitori din Olt nu pot crea locuri de munca, neavand infrastructura rutiera adecvata, locuitorii judetului nu pot decat sa multumeasca PSD”.

Presedinte PNL Olt, Deputat, Gigel STIRBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.