Acasă Politic Organizaţia de Tineret a PDL Olt, o opţiune pentru cei care vor...

Organizaţia de Tineret a PDL Olt, o opţiune pentru cei care vor să schimbe România

100

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Olt, o echipă dinamică şi unită, cu tineri de valoare, pe deplin conştienţi de responsabilitatea pe  care  şi-o asumă şi de obiectivele de viitor  pe  care le au. Astfel, orice tânăr dornic să schimbe ceva în societate este invitatul TDL Olt, alături de care să formeze o echipă a schimbării.

„Noi, tinerii, ne aflăm la o vârstă la care suntem preocupaţi de educaţie, de începutul carierei, de întemeierea propriei familii. Fie în partide politice, formând organizaţiile de tineret ale acestora,  fie  în  organizaţii neguvernamentale, alegând să lupte pentru o cauză  în care cred.
Luptă şi tu! Tinerii sunt beneficiarii a tot ceea ce se construieşte bine sau rău în prezent şi, din acest motiv, indiferenţa nu este o soluţie. Soluţia este implicarea! De ce noi? În primul rând pentru că suntem cu toţii tineri şi avem dorinţa de a schimba ceva. Pentru că suntem prieteni. Vei vedea că odată cu trecerea timpului, vei găsi sprijin şi prieteni printre noi”, spune Marian Călin, preşedintele TDL Olt, un tânăr valoros cu voinţă şi multe planuri de viitor…

4 COMENTARII

  1. bravo voua ca stiti sa va faceti remarcati ..dar e mare lucru sa fie cineva la conducere care sa vina cu idei noi si sa munceasca. Mult spor, tinerilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.