Acasă Politic Gigel Ştirbu acuză vandalizarea panotajului PNL din judeţul Olt

Gigel Ştirbu acuză vandalizarea panotajului PNL din judeţul Olt

89

În scurta conferinţă de presă de joi, 8 mai 2014, de la sediul PNL Olt, preşedintele organizaţiei oltene a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gigel Ştirbu, a prezentat situaţia panotajului de campanie din judeţul Olt, după ce în noaptea de 7 spre 8 mai a.c., toate bannerele, mash-urile şi afişele PNL au fost vandalizate.

Elementele de panotaj electoral cu candidatul oltean la europarlamentarele din 25 mai a.c., Cătălin Rotea, dar şi cele cu mesajele de campanie ale PNL au fost vandalizate de persoane misterioase în mare parte a judeţului Olt. Liberalii de la Olt au depus o plângere penală Parchet și Poliţie. Deputatul Gigel Ştirbu are câteva bănuieli şi invocă faptul că legea electorală obligă Poliţia Locală să monitorizeze elementele de panotaj electoral, motiv pentru care cere demisia şefului Poliţiei Locale Slatina. Până la soluţionarea plângerii, prezumţia de nevinovăţie planează, iar organele de cercetare au de muncă.

Deputatul liberal acuză aceste fapte şi doreşte să afle, cu ajutorul organelor abilitate, cine este făptaşul actelor de vandalism:
„Nu cred că PRM a acţionat de această manieră. Sper din toată inima că premierul Ponta ajunge mâine în Slatina. Personal voi merge să îl întâmpin, să fiți pregătiți, veți asista la ceva ce nu ați mai văzut. Indiferent de ce vor face, cetățenii acestui județ știu ce au de făcut, știu că trebuie oprită această ciumă roșie, cel mai mare pericol pentru România”, a spus furios Gigel Ştirbu, preşedintele PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.