Acasă Politic În timp ce la centru puterea se destramă, la Olt opoziţia se...

În timp ce la centru puterea se destramă, la Olt opoziţia se regrupează

74

Cu o echipă formată din cei patru lideri: Marian Vasile, preşedinte PMP Olt, Marian Căruntu, preşedinte PMP Slatina, Marin Bobeş, vicepreşedinte PMP şi Virgil Panduru, secretar executiv, Partidul Mişcarea Populară Olt ia atitidine. În noul sediu inaugurat de curând, liderii locali ai PMP au susţinut marţi, 17 decembrie a.c. o conferinţă de presă ce a avut ca temă principală derapajul puterii din ultima perioadă.

Marian Vasile, preşedintele PMP Olt, se arată dezamăgit de actuala putere care vrea să monopolizeze tot. Ca şi primar al comunei Studina, acesta a resimţit faptul că nu este instrument al puterii, iar banii care sunt alocaţi comunei sale sunt din ce în ce mai puţini:
„Acest USL nu a făcut decât să-şi apere tot ce înseamnă interes, îşi apără penalii pe care îi au în Parlamentul României. În România se atentează, efectiv, la justiţie. Mulţi primari se simt dezamăgiţi, chiar sunt din USL unii. Studinei i s-au alocat 10.000 lei şi 5.000 la rectificare, puţin faţă de alte localităţi cu primari de la putere”, a spus Marian Vasile

Marin Bobeş, fost parlamentar al României, un om de dreapta, nu vede deloc cu ochi buni modificările aduse Codului Penal şi faptul că demnitarii fie de la centru, fie locali ar avea liber la infracţiuni:
„Ceea ce încearcă USL acum: să scoată din categoria de funcţionari publici demnitarii, în speţă parlamentarii, inclusiv preşedinţii de consilii judeţene, nu face decăt ca unii demnitari să nu mai fie acuzaţi de conflict de interese, să nu mai existe abuzul în serviciu, ceea ce este frecvent, mita să se numească premiu”.

Marian Căruntu, preşedintele PMP Slatina, a făcut o invitaţie presei de a merge să prezinte situaţia Centrul de Recuperare Activă pentru Persoanele cu Handicap Locomotor „Sf. Maria“ din Clocociov, loca care a fost refuzat pentru a fi secţie a Spitalului Judeţean Olt. Părintele Marin Bica, preşedintele Organizaţiei „Trebuie“, este cel care se ocupă de această unitate şi cel care a donat clădirea spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.