Acasă Politic Siminica Mirea: „Continuăm tradiția frumoasă!”

Siminica Mirea: „Continuăm tradiția frumoasă!”

34

Senatorul Siminica Mirea continuă tradiţia de a primi elevi olteni în vizită în sediul primei puteri în stat.
„Am avut bucuria și privilegiul de a găzdui la Palatul Parlamentului o vizită specială a clasei a III-a de la Colegiul Național „Ion Minulescu”, din Slatina, județul Olt, însoțiți de doamnă profesor Valeria Predoi. Entuziaști și dornici de cunoaștere, elevii au acceptat cu plăcere invitația mea de a explora și a înțelege mai bine rolul instituției care modelează viitorul țării noastre.
Turul ghidat al Palatului Parlamentului le-a oferit atât elevilor, cât și doamnei profesor Valeria Predoi, șansa de a admira arhitectura remarcabilă și de a învăța despre istoria captivantă a acestui reper al democrației românești. M-am bucurat să văd interesul viu al tinerilor pentru amănuntele și anecdotele legate de această construcție emblematică.
Punctul culminant al vizitei a fost intrarea în sala de plen a Senatului, locul unde se iau hotărârile majore pentru țara noastră. Elevii au fost inspirați de solemnitatea atmosferei și de responsabilitatea asociată cu această poziție.
Aș dori să adresez mulțumiri sincere doamnei profesor Valeria Predoi pentru efortul și pasiunea sa în educarea viitoarelor generații și elevilor pentru entuziasmul și curiozitatea lor de-a lungul vizitei. Sunt mândră să fac parte dintr-o națiune care investește în educație și în tineretul său și mă angajez să continui să sprijin acest domeniu esențial pentru dezvoltarea și avansarea României”, spune senatorul.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari senatorului Siminica Mirea pentru contributia sa la educatia si formarea tinerilor din judetul Olt! Aceste initiative aduc intotdeauna un plus de valoare pretioaselor sale si incurajeaza tinerii sa practice democratia si sa-si asume responsabilitatile fata de comunitate. Este o lectie importanta, care se descrie perfect prin aceste cuvinte: „O tara poate inainta abia atunci cand educatia si formarea tinerilor ei reprezinta obiectivul primordial al tuturor factorilor implicati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.