Acasă Administrație Caracal. Susţinere din partea primăriei pentru cei care caută un loc de...

Caracal. Susţinere din partea primăriei pentru cei care caută un loc de muncă

48

Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, aveţi nevoie să redactaţi un CV / scrisoare de motivatie pentru angajare și nu știţi cum sau vreţi să participaţi la un interviu de angajare, dar nu știţi ce locuri de muncă disponibile sunt în zona Caracal. Centrul Comunitar de Resurse vă stă la dispoziţie cu tot sprijinul necesar.
„Vino la Primăria Caracal și prin Centrul Comunitar de Resurse te ajutăm noi! Ia cu ține documente relevante privind studiile (inclusiv adeverințe) și experiență în muncă (dacă există), că să te putem consilia. În plus, încercăm să vedem unde ai putea avea un loc de muncă care să ți se potrivească și cum putem media relația ta cu viitorul angajator.
Prin proiectul «Parteneriat activ în combaterea excluziunii și sărăciei în comunitatea, marginalizată din Municipiul Caracal», finanțat din POCU 2014-2020 via GAL INIMA ROMANAŢIULUI, avem inclusiv posibilitatea de a-i acordA viitorului angajator o subvenție nerambursabilă de 2250 lei/luna pentru a compensa la început lipsa ta de experiență în domeniu”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.