Acasă Actualitate Răzbunare la Cârlogani. Un fost medic veterinar a ucis câini

Răzbunare la Cârlogani. Un fost medic veterinar a ucis câini

63

Marţi, 21 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Pitești, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis mai mulți câini, în comuna Cârlogani. Este vorba despre un fost medic veterinar, în vârstă de 67 de ani, care ar fi ucis prin acte de violență patru câini.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa și ai Biroului pentru Protecția Animalelor, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 15:00, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, ar fi ucis prin acte de violență patru câini de rasă comună.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.”, spun poliţiştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.