Acasă Politic Siminica Mirea, interes sporit pentru Sala Polivalentă Slatina

Siminica Mirea, interes sporit pentru Sala Polivalentă Slatina

38

Sala Polivalentă din Slatina, denumită în proiectul origianl „ Sala de Sport Multifuncțională din Municipiul Slatina” rămâne un proiect blocat la CNI, compania care se ocupă de implementarea proiectului. Senatorul Siminica Mirea formulează, penmtru a doua oară o interpelare către ministrul Dezvoltării, în speranţa unei veşti bune.
„Sala de Sport Multifuncțională din Municipiul Slatina rămâne, în continuare, o sursă de frustrare și dezamăgire pentru mulți dintre noi. În ciuda eforturilor și a interpelării pe care am adresat-o ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltan Cseke, în anul 2021, lucrările la această investiție importantă pentru comunitate rămân blocate. Este timpul să reamintim autorităților că această situație nu poate continua și că implicarea lor este extrem de necesară pentru a le debloca.
Fiecare întârziere în finalizarea acestei investiții duce la degradarea elementelor metalice asamblate până acum. Răspunsul primit din partea ministrului de resort, privind realizarea studiilor de fezabilitate, nu este suficient și nu va face decât să întârzie și mai mult finalizarea acestei investiții importante.
În cadrul ședinței de Plen din data de 14 februarie 2023, am adresat o altă interpelare cu același subiect și, sper, că în cele din urmă, situația va fi rezolvată, iar lucrările la Sala de Sport Multifuncțională din Slatina vor fi finalizate cât mai curând posibil.
Mă angajez să urmăresc cu atenție evoluțiile și voi continua să acționez în beneficiul comunității noastre!”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.