Acasă Fără categorie Anveloparea termică a blocurilor din Slatina continuă şi în 2023

Anveloparea termică a blocurilor din Slatina continuă şi în 2023

64

Primăria Slatina va continua în 2023 programul de anvelopare termică a blocurilor de locuinţe din Slatina. Administraţia locală va prevede noi fonduri pentru continuarea programului.

Din totalul de aproximativ 700 de blocuri, sunt reabilitate în jur de 550 şi se lucrează la încă 60. Astfel, 80% dintre blocurile din Slatina sunt anvelopate termic.

„Ca şi procent, avem undeva la 80 la sută din totalul de blocuri reabilitate termic, ceea ce înseamnă foarte mult. Nu ştiu câte oraşe au aşa ceva. Este un program început de foarte mult timp, care a continuat şi va continua, este benefic pentru locuitorii noştri. Vom continua tot timpul cu acest program, până când vom atinge maximul. Sunt anumite condiţii ce trebuie îndeplinite pentru a intra în programul acesta”, a declarat Gigi Vîlceleanu, la OLT TV.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai prost service -auto din municipiul SLATINA este ElPreda, fostul CAPITAL – auto m-am dus cu Opel meu probleme cu pornirea o câruțâ de bani am dat si nici acum nu merge………….schimbați conducerea service.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.