Acasă Administrație Marius Oprescu. Proiecţiile bugetului CJ Olt pe 2023!

Marius Oprescu. Proiecţiile bugetului CJ Olt pe 2023!

63

Judeţul Olt are buget! Investiţii în proiecte durabile

Consilierii judeţeni s-au întâlnit în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de joi, 26 ianuarie 2023, pentru a vota bugetul gudeţului pe anul în curs, printre alte peste 30 de puncte de pe ordinea de zi. Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu este iniţiatorul întregului proiect. Valoarea bugetului pe anul 2023 este 395.602.000 lei.

La finalul şedinţei de consiliu, Marius Oprescu a vorbit cu jurnaliştii despre principalele proiecte de pe ordinea de zi.

„Am aprobat bugetul CJ Olt. Buget într-o perioadă de criză, o perioadă grea. Bineînțeles, ca de fiecare dată, atunci când bugetul nu este mulțumitor, principalele lucruri la care se renunță sunt investițiile, nu mai poți să faci toate investițiile pentru că nu poți să lași Direcția Copilului sau celelate instituții din subordine să nu mai funcționeze, să nu poată să meargă mai departe. Dar, cu toate acestea, CJ Olt, prin chibzuință, a găsit resursele necesare, ca de fiecare dată, să mergem mai departe cu investițiile începute, și în special vorbesc de invesțiile proprii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, continuăm reabilitarea Blocului Meterno-Infantil și a Pavilionului Medical. Încercăm să deschidem investiții noi.

1 COMENTARIU

  1. ,,Consilierii judeţeni s-au întâlnit în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de joi, 26 ianuarie 2023, pentru a vota bugetul judeţului pe anul în curs, printre alte peste 30 de puncte de pe ordinea de zi. Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu este iniţiatorul întregului proiect. Valoarea bugetului pe anul 2023 este 395.602.000 lei.,,
    Puncte fierbinti si foarte importante pe ordinea de zi a sedintei ordinare a CJ Olt.
    Ma intreb : cat timp a durat sedinta? Oare un buget atat de ,,bogat,, si alte 30 de puncte aflate in discutii necesita DOAR doua-trei ore de discutii intre consilierii judeteni?
    Meserie si profesionalism, dragi alesi ai nostri!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.