Acasă Politic Gigel Ştirbu: „Liderul unionist AUR nu face altceva decât să preia mesajele...

Gigel Ştirbu: „Liderul unionist AUR nu face altceva decât să preia mesajele de propagandă ale Rusiei în România”

19

Deputatul Gigel Ştirbu spune că săptămânal, liderul de partid George Simion uimește spațiul public cu declarații halucinante și absurde. De data aceasta, Simion cere ca România să nu mai ajute Republica Moldova în pragul acestei ierni grele, cu resurse materiale și financiare, dar totodată cere ”guvernelor de la București și Chișinău să inițieze consultări în vederea reunificării statului și a națiunii române”.
„Deși trăim vremuri tulburi, trâmbița Kremlinului din partidul AUR trebuie să-și justifice arginții rusești și se activează în a da declarații care contrazic gândirea logică.
Cât de demagog poți să fii, în a te bate cu pumnii în piept toată ziua cât esti de unionist, că vrei să te unești cu frații moldoveni de peste Prut, dar în același timp să cerți guvernul român că-i sprijină pe frații tăi și să declari că nu s-ar cuveni niciun leu pentru guvernul de la Chișinău”!
Pare că Simion face tot ce-i stă în putere pentru a servi perfect intereselor Rusiei de a genera instabilitate într-o ţară membră UE și NATO. Să nu uităm că România va intra peste puțin timp în spațiul Schengen.
Atunci când la graniţele ţării se desfăşoară un conflict armat, când urmează o iarnă grea in toată Europa, liderii politici ar trebui să fie chibzuiți în declarații, dar liderul unionist AUR nu face altceva decât să preia mesajele de propagandă ale Rusiei în România, ca un vrednic tovarăș și agenț de influență, și să le trâmbițeze pe la ce microfon prinde.
Când ești perfect demagog, când nu ai argumente și nici exercițiul educației democratice, argumentul cel mai îndemână al liderului de galerie este urlatul la tribună de pe fițuicile rusești.
Orice zi în care un inconștient precum George Simion își spune deputat și vorbește de la tribuna Parlamentului sau de la tribuna oricărei televiziuni, este o zi pierdută pentru România și pentru democrația noastră”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.