Acasă Actualitate USR PLUS Olt ascultă „Vocea Asociațiilor de Proprietari”

USR PLUS Olt ascultă „Vocea Asociațiilor de Proprietari”

34

USR PLUS Olt informează publicul interesat că va organiza, în cadrul proiectului „Vocea Asociațiilor de Proprietari”, o dezbatere pe marginea modificării legii Asociațiilor de Proprietari, miercuri, 31 august, de la ora 11:00, în Sala de Conferințe a Hotelului Bulevard Prestige, Bd. A.I. Cuza, nr.12, Slatina, Olt. Invitații evenimentului sunt reprezentanți ai autorităților locale, asociațiilor de proprietari și proprietari.

„Pe lângă dezbaterile pe marginea modificărilor pe legea 196/2018 dorim să aflam problemele, observațiile, precum și propunerile dumneavoastră pe care le vom integra în viitoarele proiecte de modificare.
De asemenea, vă prezentam și un proiect conex, Forumul Proprietarilor, ce-și propune să ajute toți actorii din cadrul Asociațiilor de Proprietari, dar mai ales pe proprietari.
Așa că invităm toți actorii implicați în Asociațiile de Proprietari: proprietari, președinți, membri ai comitetului executiv, administratori, cenzori, reprezentanți ai serviciilor specializate, presa.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.