Acasă Politic Paul Stănescu vrea pentru România: un preşedinte femeie

Paul Stănescu vrea pentru România: un preşedinte femeie

76
După ce, în 2019, candidatul PSD la prezidențiale a fost o femeie, Viorica Dăncilă, senatorul Paul Stănescu, care este şi secretarul formaţiunii politice, a susținut, la școala de vară a femeilor social-democrate, că își dorește un președinte femeie pentru a aduce un „echilibru” în societate.
„În ultimii 20 de ani nu prea am avut succes cu Președintele României și cred că dacă vom avea o consultare largă în PSD la funcția de președinte, eu cred că cea mai bună decizia o putem lua printr-un scrutin larg și pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o femeie din rândul dumneavoastră, că am văzut bărbații ce au făcut în ultimii 30 de ani, mai ales ultimii doi președinți și cred că o femeie ar aduce un echilibru mult mai mare în societatea românească”, a declarat Paul Stănescu.
Cea mai înaltă poziție din PSD ocupată de o femeie îi aparține Gabrielei Firea, prim-vicepreședinte național și ministru al Familiei. De asemenea, Firea este singura femeie prezentă în topul politicienilor din sondajele de opinie. La Olt, PSD are o singură primăriţă, şi anume la Icoana, pe Gabriela Ancuţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.