Acasă Actualitate Ce aşteptări are judeţul Olt de la PNRR

Ce aşteptări are judeţul Olt de la PNRR

41

La finalul şedinţei Consiliului Judeţean, preşedintele instituţiei, Marius Oprescu a vorbit despre proiectele propuse a fi implementate prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Acesta a declarat că judeţul Olt a depus proiecte, însă răspunsul celor de la Fonduri Europene se lasă aşteptat, ceea ce face ca termenul birocratic să fie strâns. Judeţul Olt aşteaptă aceste fonduri, pentru că investiţiile solicitate sunt necesare pentru bunul mers administrativ al unor instituţii de interes judeţean.

„Sper ca Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să fie operabil. În ceea ce ne priveşte, am depus nişte proiecte pe creşterea eficienţei energetice a clădirilor. Avem cinci proiecte pe care le-am depus, dar până în prezentlucrurile nu s-au mişcat. Acolo sunt doi indicatori importanţi, iar până la finalul anului 2023, trebuie să ai contractul de execuţie semnat.
Asta înseamnă că cei de la Fondurile Europene trebuie să ne dea răspunsul pentru proiecte, dacă sunt eligibile sau nu. Termenul e unul destul de strâns, dacă nu ne dau răspunsul rapid”, a declarat preşedintele CJ, Marius Oprescu, la finalul şedinţei extraordinare de luni, 20 iunie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.