Acasă Actualitate Gestul făcut de senatorul Siminica Mirea. Investiţie în bucuria copiilor, la Pediatria...

Gestul făcut de senatorul Siminica Mirea. Investiţie în bucuria copiilor, la Pediatria SJU

95

Nu este primul gest făcut de senatorul Siminica Mirea pentru copii. Astăzi, demnitarul a fost prezent la Secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde, alături de personal şi conducere, a animat pereţii a nouă saloane cu personaje plăcute micuţilor pacienţi. Investiţia făcută de parlamentar este un dar pentru a-i bucura pe micuţi în timpul internării. Pe lângă autocolantele cu personaje animate, au fost dăruite şi lenjerii de pat multicolore. De asemenea, personalul medical a primit uniforme cu imprimeuri animate și colorate, astfel încât micuții pacienți să accepte mai ușor tratamentul medical.

„Nevoile unui spital, oricât de echipat este acesta nu se termină niciodată, iar când este vorba de copiii aflați în suferință fizică, cu atât mai mult. Ceea ce am făcut este o completare la eforturile medicilor de aici , eforturi făcute pentru vindecarea micuților. Trebuie să întelegem până la capăt sensul real al solidarității.A fii solidar cu cei mici, asta cred că este, cu adevărat, extaordinar!
Vreau să înțelegeți gestul meu doar ca unul normal, un mesaj pentru normalitate. Un spital trebuie să fie un loc unde se tratează și cu solidaritate. Dacă reușim asta înseamnă că suntem pe un drum bun, pe cel mai bun drum”, spune senatorul Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.