Acasă Politic Siminica Mirea: „Orice demers în sprijinul cetățeanului este prioritar!”

Siminica Mirea: „Orice demers în sprijinul cetățeanului este prioritar!”

28

Senatorul Siminica Mirea prezintă noul proiect al coaliţiei de guvernare, intitulat „Sprijin pentru România”, un pachet de măsuri în beneficiul românilor.
„Acest pachet de măsuri social-economice, al cărui conținut este în proporție de peste 95% al Partidului Social Democrat, incluzând chiar și titlul, demonstrează, în mod clar, cât de importantă este prezența noastră la guvernare.
Acest program care vizează combaterea creșterii prețurilor nu ar fi existat astăzi, dacă PSD nu și-ar fi asumat intrarea la guvernare într-o situație dificilă țării noastre. Asemănător și celorlalte soluții inițiate și propuse de PSD în Guvern.
Acest nou set de măsuri are în vedere anticiparea și contracararea efectelor crizei economice, prin intermediul susținerii producției, atât agricole, cât și industriale prin: stimularea investițiilor cu impact major; suplimentarea finanțărilor destinate investițiilor publice; încurajarea procesării produselor agricole prin acordarea unei prime de 10% din valoarea produselor agricole procesate; finanțări pentru IMM-uri ale căror lanțuri de producție au fost afectate de războiul din Ucraina.
În plus de acestea, se majorează cu peste 40% alocația lunară de plasament a copiilor, inclusiv a celor cu dizabilități și crește alocația zilnică de hrană și a sumelor pentru îmbracăminte, încălțăminte și rechizite necesare copiilor din centre de plasament.
Rămânem aceeași oameni pe care i-ați cunoscut. Orice demers în sprijinul cetățeanului este PRIORITAR!”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.