Acasă Cultură „Culori pascale”, la Muzeul Judeţean Olt

„Culori pascale”, la Muzeul Judeţean Olt

32

Muzeul Judeţean Olt îi invită pe cei pasionaţi de tradiţie şi culoare, în perioada 6 – 7 aprilie și 13 – 14 aprilie 2022, la ateliere de creație cu tematică pascală.

Astfel, în perioada 6 – 7 aprilie, începând cu ora 13,30 se va desfășura atelierul de confecționat felicitări și decorațiuni pentru Paște, iar în perioada 13 – 14 aprilie atelierul de încondeiat și decorat ouă pentru Sfintele Paști.
„Structurate pe categorii de vârste, aceste activități au fost concepute pentru a-i implica pe elevi în activităţi care să le stimuleze şi să le valorizeze talentul şi preocupări extra-şcolare în domeniul cultural-artistic.
Participând la aceste ateliere, copiii vor avea ocazia să se convingă de faptul că pot crea lucruri minunate şi în acelaşi timp îşi pot dezvolta un hobby. De asemenea, în cadrul atelierului de decorat ouă, copiii se vor familiariza cu diferite tehnici, suporturi şi materiale inedite de decorat ouă, vor afla când a apărut obiceiul ouălor colorate în Europa. În timp ce mâinile vor lucra, vom vorbi despre obiceiurile și tradițiile specifice județului nostru legate de Sărbătoarea Sfintelor Paște”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.