Acasă Politic Campania „PSD, pentru o Românie Verde”, la Slatina. Peste 2000 de puieţi...

Campania „PSD, pentru o Românie Verde”, la Slatina. Peste 2000 de puieţi de salcâm, plantaţi la Sărăceşti

105

PSD Olt a desfăşurat miercuri, 6 aprilie 2022, la Sărăceşti, la Cireaşov, o acţiune de reîmpădurire cu peste 2000 de puieţi de salcâm. Acţiunea face parte din campania naţională „PSD, pentru o Românie Verde”, în cadrul căreia se vor planta, la nivelul ţării, peste 500.000 de puieți.
„Am plantat 2000 de puieți pe o jumătate de hectar, teren pus la dispoziție de Primăria Slatina, iar puieții ne-au fost puși la dispoziție de către Romsilva. E o campanie amplă prin care încercăm, după toată această perioadă de despădurire în România, să fim proactivi, să fim alături de mediu și, de ce nu, să creăm o zonă în care ulterior să putem veni să ne relaxăm
O să încercăm să avem grijă de acești puieți și poate la anul vom veni să vedem exact cum arată”, a declarat Marius Oprescu.

La acţiunea de miercuri au particpat peste 100 de social-democrați olteni, în frunte cu preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, preşedintele executiv al organizaţiei, Emil Moţ, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu şi deputaţii Florin Albotă, Florin Barbu, Cătălin Grecu şi senatorul Siminica Mirea.

Primarul Slatinei a ţinut să marcheze importanța acestei acțiuni în contextul în care administraţia locală a demarat un proiect de reabilitare a Pădurii Strehareți.

„Noi am început să facem reabilitare pe tot ceea ce înseamnă zonă Strehareți, cu piste de biciclete, cu piste de alergat, cu refacerea carosabilului. Vrem să dăm Pădurii Strehareți locul meritat pe care îl avea înainte, să refacem acest colț de rai”, a spus Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.