Acasă Actualitate Devine operaţional Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor. CJ Olt a semnat...

Devine operaţional Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor. CJ Olt a semnat contractul

102

Consiliul Judeţean Olt anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că a fost încheiat „Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare de pe raza județului Olt”.
Prin semnarea acestui contract devine operațional întreg Sistemul Integrat de Management al Deșurilor din județul Olt, proiect implementat de către instituția noastră, prin accesarea de fonduri europene în cadrul Programului Operațional Sectorial – Mediu, în valoare de peste 38 milioane euro.

„Este un pas important pentru buna desfășurare a activității de salubrizare în județul Olt fiind vorba de un contract, cu un operator unic, care deservește toate cele 112 localități.
Se va realiza colectarea din poartă în poartă, în zona locuințelor individuale, și la punct fix, în cazul blocurilor de locuințe”, se arată în comunicat.

Prin contract, se prevede ca operatorul de salubriuzare să pună la dispoziția cetățenilor 90 de mii de pubele pentru deșeuri menajere.
Operatorul desemnat, în urma licitației publice, este SC Salubris SA, iar durata contractului este de 8 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.