Acasă Politic Siminica Mirea: „Viața românilor va deveni mult mai grea și vor avea...

Siminica Mirea: „Viața românilor va deveni mult mai grea și vor avea parte de mult mai multe încercări”

81

Senatorul Siminica Mirea spune că măsurile propuse de PSD nu au fost luate în seamă de guvern.
„Cei de dreapta sunt pregătiți, mai mult oricând, să scufunde România! Tocmai de aceea, alături de colegii mei social-democrați, nu vom vota un guvern minoritar care vizează, în continuare, tăierea veniturilor românilor!
Situația a ajuns prea departe, iar această imaturitate politică trebuie să înceteze urgent. Cei de dreapta au eșuat, în primul rând, să fie oameni.
În prezent, niciuna din măsurile urgente propuse de PSD premierului desemnat nu este adoptată. Salariul minim nu crește nici măcar cu acel 8% promis, iar în continuare alocațiile și pensiile sunt înghețate.
În schimb, sunt introduse noi taxe pentru românii din Diaspora, mai exact, acele taxe pe care Partidul Social Democrat le-a eliminat în momentul în care s-a aflat la guvernare.
Viața românilor va deveni mult mai grea și vor avea parte de mult mai multe încercări, dacă acest nou guvern va aplica asemenea măsuri absurde. A venit timpul ca românii să fie sprijiniți, iar cei care au provocat acest haos să fie sancționați!”, spune senatorul Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.