Acasă Politic Siminica Mirea: „Susțin educația, alături de colegii mei social democrați”

Siminica Mirea: „Susțin educația, alături de colegii mei social democrați”

10

Senatorul Siminica Mirea consideră că acțiunea condiționării accesului elevilor la procesul de învățământ în funcție de vaccinare era profund discriminatorie și încălca, în mod real, dreptul la educație.
„Partidul Social Democrat a reușit să asigure elevilor procedee de testare la unitățile de învățământ. Prin această mișcare de a determina Guvernul să adopte testări periodice pentru COVID-19, după tiparul aplicat în mai multe țări europene, menținem școlile deschise și ASIGURĂM accesul egal la educație pentru TOȚI copiii.
Susțin educația, alături de colegii mei social democrați și, tocmai de aceea, asigurarea accesului nediscrimnatoriu la educație este extrem de IMPORTANT și NECESAR, având în vedere faptul că elevii cu vârsta de până la 12 ani nu au opțiunea de vaccinare.
Partidul Social Democrat a obținut o victorie extrem de importantă, dedicată tuturor elevilor, privind protejarea dreptului fundamental la educație. Elevii nu trebuie sub nicio formă discriminați!”, scrie senatorul pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.