Acasă Politic Gigel Ştirbu, soluţii pentru industria cinematografică autohtonă

Gigel Ştirbu, soluţii pentru industria cinematografică autohtonă

81

Deputatul Gigel Ştirbu, preşedinte al comisiei de cultură din cadrul Camerei Deputaţilor, a participat miercuri, la consultări în regim de videoconferinţă cu reprezentanţi ai industriei cinematografice româneşi, în vederea identificării soluţiilor post-pandemie.

„Am participat astăzi, la sediul Guvernului, împreună cu premierul României, Ludovic Orban, vice-premierul, Raluca Turcan, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, la consultări cu reprezentanți ai industriei cinematografice (producători, distribuitori, reprezentanți ai sălilor de cinema), în sistem videoconferință.
Împreună am căutat soluții care să fie aplicabile și croite pe nevoi pentru ca industria cinematografică să evite cât de mult posibil, impactul crizei provocate de pandemie.
Vom face împreună eforturi de reconstrucție care trebuie gândite atent și cu responsabilitate pentru a lua în cel mai scurt timp posibil măsuri eficiente pentru a rezolva problemele cu care se confruntă industria cinematografică română!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here