Acasă Politic Voiculescu şi Voicu, tandem pentru Slatina şi judeţul Olt

Voiculescu şi Voicu, tandem pentru Slatina şi judeţul Olt

237

Astăzi, la sediul PNL Olt, Liviu Voiculescu, preşedinte organizaţiei judeţene, şi candidat la Primăria Slatina, şi Ion Voicu, candidat PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, au susţinut o conferinţă de presă pentru a se prezenta în faţa cetăţenilor, după decizia de aseară din Biroul Permanent Naţional, unde aceştia au fost validaţi pentru funcţiile pentru care vor candida.

După o perioadă de şapte ani de când nu a mai fost în atenţia opiniei publice, fostul comandant de poliţie, Ion Voicu, actual preşedinte al organizaţiei de seniori a PNL Olt, este propunerea PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Olt. Acesta a declarat că îşi propune să fie un um deschis şi să facă doar ceea ce trebuie:
„Sunt un om deschis şi vreau ca revenirea mea în viaţa publică să fie una benefică pentru cetăţenii judeţului Olt. Ţin să mulţumesc domnului Voiculescu şi Biroului Politic Naţional pentru încredere. Este o onoare pentru mine. Sunt conştien că va fi grea lupta cu rivalii politici.”, a spus Voicu.

Doi foşti poliţişti…
În cadrul conferinţei, după ce l-a felicitat pe Ion Voicu, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a ţinut să menţioneze că cei doi au fost poliţişti şi că au demonstrat că sunt oameni de carieră, de bune moravuri.
„Este o premieră, la nivelul Partidului Naţional Liberal, şi cred că şi la nivelul oricărui alt partid, că doi foşti poliţişti de carieră au intrat în competiţie şi au fosrmat acest tandem.”

Liviu Voculescu a anunţat că va prezenta, în conferinţa următoare, programul de guvernare locală pentru Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.