Acasă Actualitate PSD Olt, susţinere totală pentru Liviu Dragnea

PSD Olt, susţinere totală pentru Liviu Dragnea

128

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la trei ani şi şase luni cu executare, în primă instanţă, pentru instigare la abuz în serviciu, în cadrul dosarului privind angajările de la DASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă. Printre organizaţiile judeţene, care se solidarizează cu preşedintele Dragnea, se numără şi PSD Olt:
„Organizația Partidului Social Democrat Olt își manifestă susținerea pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, atât în funcțiile politice, cât și cele administrative.
Avem de partea noastră votul electoral și un program de guvernare la care nu renunțăm, în ciuda bruiajelor venite din partea unor formațiuni politice minore, care nu reușesc niciodată vreun succes electoral, dar se pricep de minune să creeze zgomot și scandal; care nu înțeleg că democrația presupune câștigarea alegerilor la urne, prin vot liber și că puterea nu se câștigă prin jocuri de culise și diversiuni.
Decizia de aseară, de altfel cu un grad ridicat de incertitudine, având în vedere faptul că există o opinie separată în completul de judecată, are un substrat politic puternic, care legitimează discursul organizației noastre, din ultima vreme.
Este o decizie în primă instanță, iar Constituția ne obligă să credem în prezumția de nevinovăție a oricărui cetățean român.”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here