Acasă Politic Renică Diaconescu, efectul locului eligibil

Renică Diaconescu, efectul locului eligibil

521

Nu e oficial, dar e bătut în cuie: social-democrații olteni și-au desemnat candidații care vor ocupa locurile pe listă, atât la Camera Deputaților, cât și la Senatul României. Oameni vechi, oameni noi. Unii știu ce e pe acolo, alții vor să se achite cu succes de misiunea nobilă de reprezentant al oltenilor în noul legislativ.

Ziarul de Olt a demarat ceea ce va fi publicat săptămâna viitoare – inițiativa jurnalistică: „Oltul – parte a unui proiect de țară”.
Analiză în curs de realizare. Opinii la faza de ciornă sunt culese de la toți candidații. Singurul dezinteresat, care nu răspunde, nici măcar la telefon, în vederea acestui proiect, este Renică Diaconescu – ocupantul locului doi pe lista de la Senat. Loc considerat eligibil.
Cel mai probabil, acesta se află sub efectul locului eligibil. Când ești acolo, pe listă, și ști că aportul la un asemenea proiect e aproape facultativ, pentru că oltenii oricum aleg, contează mai puțin cum înțelegi să răspunzi unor teme legate de județul Olt, parte a unui proiect de țară. Dacă tot te votează lumea… ce mai contează un efort în plus?!

Articolul precedentUrsul din Sibiu sau Vlad?
Articolul următorConferinţa Ortopezilor şi Traumatologilor din Oltenia, un succes, la Caracal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here