Acasă 7 zile Clotilde Armand, la Slatina. USR Olt, travaliu greu…

Clotilde Armand, la Slatina. USR Olt, travaliu greu…

531

Sâmbătă, 8 octombrie a.c., la Slatina, a venit unul dintre cei 32 de membri fondatori au Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand. Aceasta, alături de Nicuşor Dan, care a candidat pentru fotoliul de primar general al Capitalei, vor să facă, cu ajutorul noilor membri ai proaspetei formaţiuni politice, un partid puternic şi să ajungă „la putere”, pentru a le arăta cetăţenilor să puterea se află la popor.

Cu o întârziere „franţuzească”, Clotilde a sosit în sala de conferinţe, acolo unde a strâns mâinile tuturor celor prezenţi – voluntari, curioşi şi jurnalişti.
Alături de Cosmin Manole, consilier în cadrul Consiliului Local al Sectorului 6 din Bucureşti şi Anton Silviu, coordonatorul din judeţul Olt al proiectului politic. Până la momentul conferinţei, voluntarii USR strânseseră, în Slatina, 800 de semnături. Totalul de semnături, pe ţară, era de 100.000.
După drama Colectiv, din 30 octombrie 2015, când proiectul „Uniunea Salvaţi Bucureştiul” a început să prindă contur, Nicuşor Dan şi Clotilde Armand s-au afirmat mai mult. Aceasta din urmă, consideră că evenimentele de la Colectiv „ne-au maturizat”.
Recent, unicul şef al PNL, a declarat că Dacian Cioloş, premierul României, că îi place. O altă femeie care îl vede cu ochi buni pe Cioloş, este Clotilde Armand, care a declarat că „se vede pe faţa lui că este cinstit”.
Până în acest moment, organizaţia Olt a partidului nu a luat fiinţă, pentru că mai este mult de muncă şi mulţi oameni de atras şi de înscris la tribunal. De candidaţi de la Olt, pentru parlamentare, nu este vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.