Acasă Politic PSD rămâne fără senatori la Olt! Nu plânge, Şova! – VIDEO

PSD rămâne fără senatori la Olt! Nu plânge, Şova! – VIDEO

267
Senatorul Colegiului 3 – Corabia, Dan Şova, a fost reţinut de către procurorii DNA, pentru 24 de ore, joi 3 decembrie a.c., în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă în legătură cu un contract de asistenţă juridică de la CET Govora.Acesta va fi prezentat în faţaInstanţei Supreme, deoarece DNA cere arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 
72.652 de olteni, fără senatori
În martie anul acesta, Colegiul 1 senator, reprezentat de către Darius Vâlcov, a rămas fără cel care-l reprezenta, astfel, 40.355 nu mai au un senator al lor. Acum, 32.297 de olteni ai Colegiului 3senator, din sudul judeţului, riscă ră rămână fără reprezentarea senatorului Dan Şova în Parlament. După ce senatorul a primit rezultatul votului din Senat,  acesta avea lacrimi la ochi.
Potrivit DNA, în perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Dan Şova a pretins sume de bani şi a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare, în schimbul traficării influenţei sale reale pe care o avea pe lângă directorul general al CET Govora SA, Mihai Bălan, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistenţă juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.
 
În continuare, vă lăsăm să ascultaţi o parodie la adresa senatorului Şova, intitulată „Nu plânge, Şova!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.