Acasă Politic Traian Băsescu a amânat ceremonia de învestire a lui Darius Vâlcov

Traian Băsescu a amânat ceremonia de învestire a lui Darius Vâlcov

40

Administraţia Prezidenţială a emis un comunicat de presă prin care anunţă anularea ceremoniei de învestire a lui Darius Vâlcov ca ministru delegat pentru Buget. Ceremonia era programată la ora 18.00, dar la ora 17:50, Victor Ponta, premierul României anunţă că nu poate veni. Premierul este prezent la o reuniune anuală a diplomaţilor.

„Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis amânarea ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură a domnului Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget programată pentru miercuri, 27 august a.c., la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, după ce prim-ministru României, domnul Victor-Viorel Ponta, a renunțat să mai participe la eveniment.
Ziua și ora de desfășurare ale ceremoniei au fost stabilite de comun acord cu Cabinetul Prim-Ministrului României, însă, miercuri, 27 august a.c., la ora 17.50 Cabinetul Prim-Ministrului României a informat Administrația Prezidențială, printr-o adresă, că domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu participă la ceremonie deoarece va lua parte la deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomației Române.
Prin anularea prezenţei la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură, domnul preşedinte Traian Băsescu înţelege că domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta ar putea să nu mai susţină propunerea domnului Darius-Bogdan Vâlcov pentru funcţia de ministru delegat pentru Buget.”, se arată în comunicatul de presă.

La ora 18:15, presa a fost rugată  să elibereze Sala Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here