Acasă Politic La Olt, proiectul USL continuă Primarul Şofaru de la Văleni, lângă echipa...

La Olt, proiectul USL continuă Primarul Şofaru de la Văleni, lângă echipa PSD Olt

201

Proiectul USL merge mai departe în judeţul Olt. După primarii liberali de la Grojdibodu şi Bucinişiu, colegul lor de la Văleni, Ion Sofaru, a ales să susţină parteneriatul cu PSD. În sediul judeţean al social-democraţilor olteni, edilul şi-a motivat susţinerea echipei PSD, de lângă prim-vicepreşedintele Marius Oprescu, considerând că, în acest fel, România se va dezvolta conform programului de guvernare. „Sunt alături de echipa PSD, nu am fost de acord cu ieşirea de la guvernare”, declara pe 3 aprilie a.c., edilul de la Văleni. În aceeaşi notă, Marius Oprescu, prim-vicepreşedintele PSD Olt, a ţinut să precizeze: „Mulţumesc echipei liberale de la Olt pentru că vrea continuarea proiectului USL!”

Altfel, în cadrul conferinţei de presă, Ion Sofaru a mai ţinut să precizeze că premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, este omul capabil să dea soluţii pentru problemele ţării.
Iată că, la Olt, de la anunţul destrămării USL-ului, făcut de liberali, proiectul politic ce a câştigat alegerile parlamentare din decembrie 2012, într-o formă inedită, merge mai departe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.