Am mai scris-o și o facem, ori de câte ori avem ocazia. E nevoie de o ambulanță la Salvare! De un tratament cu sedative, pentru a le scoate unora de aici, din cap, ideea că fără ei (ele) viața nu are rost. Pentru că managerul vine târziu la serviciu și pleacă devreme acasă, la putere se află, în tot și-n toate, asistenta-șefă.
Deși Ambulanța Olt se confruntă cu un număr redus de echipaje, aproape periculos de mic, deoarece asistenta-șefă refuză în continuare să facă la serviciu cam ce scrie în fișa postului, conducerea Ambulanței face experimente de laborator și e pe cale să inventeze asistente coordonatoare. Adică ceva în afara statului de funcții. Mai precis, în fiecare substație va apare câte un asistent coordonator la dispecerat. La Slatina, experimentul e mai avansat: a fost retrasă de pe echipaj o asistentă de încredere, iar acum avem nu una, ci două dispecere. Mai presus de lege și de normalitate. În curând, la intervenții, medicii vor merge însoțiți de lenjereasă, de electricianul auto sau chiar de fetele plictisite din zona resurselor umane. Care vor, și ele, un shopping pe la București. Cu pacientul pe targă, în drum spre Spitalul 9. Sau, cine știe, poate vor apare, la Slatina, la SJA, și funcțiile de medici dispeceri…
Unii spun că prefectul ar putea să intervină aici, dar cine bagă mâna în foc că Silviu Neacșu se bagă în povestea asta? Sau… poate aude Arafat și implementează sistemul și la nivel național…
80 %din personalul ambulantei olt , mulțumește ziaristului pentru articol
Sunt mult mai multe nereguli domnul ziarist. Stați de vorba cu angajații ambulantei , majoritatea nemulțumiți de doamnele sefe
orele depășire de program nu se dau recuperări și nici nu se plătesc , se dau doar la prietenii conducerii