Acasă Administrație Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată”, din Drăgănești-Olt. Au fost recepționate parțial...

Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată”, din Drăgănești-Olt. Au fost recepționate parțial lucrările de reabilitare

26

Joi, 10 octombrie 2024, primarul orașului Drăgănești-Olt, Marian Tudorică, a anunțat recepționarea parțială a lucrărilor de modernizare a Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava minunată”. Comisia de recepție a constatat că lucrările au fost executate în conformitate cu prevederile contractului, cu dispozițiile legale, aprobările și standardele tehnice profesionale și de calitate în vigoare.
„Cu bucurie, vă spunem că cei mici sunt foarte aproape de a intra în sălile lor de grupă, unde îi așteaptă un mediu sigur și modern. De asemenea, reabilitarea grădiniței din spatele poștei avansează rapid”, declară primarul Tudorică.

„Dragi concetățeni, așteptarea a meritat! Astăzi (n.r. 10 octombrie 2024) s-au recepționat parțial lucrările de reabilitare/modernizare a Grădiniței cu Program Prelungit “Dumbrava minunată “ (Cămin). Comisia de recepție a constatat că lucrările au fost executate în conformitate cu prevederile contractului, cu dispozițiile legale, aprobările și standardele tehnice profesionale și de calitate în vigoare. Cu bucurie, vă spunem că cei mici sunt foarte aproape de a intra în sălile lor de grupă, unde îi așteaptă un mediu sigur și modern. De asemenea, reabilitarea grădiniței din spatele poștei avansează rapid. Mulțumesc părinților pentru răbdare și sprijin, cadrelor didactice pentru dedicație și înțelegere, dar și tuturor celor care au contribuit cu seriozitate și profesionalism la finalizarea acestor proiecte”, este mesajul primarului Marian Tudorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.