Acasă Politic PSD Olt: „Echipa care contează pentru Slatina și pentru județul Olt”

PSD Olt: „Echipa care contează pentru Slatina și pentru județul Olt”

25

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a prezentat vineri, 4 octombrie 2024, listele pentru alegerile parlamentare pentru Senat și Camera Deputaților.
Astăzi, 5 octombrie 2024, într-o postare pe pagina de socializare, echipa PSD Olt, transmite că este pregătită să ducă mai departe proiectele care au transformat județul.

„În PSD Olt, întotdeauna între cetățeni, aleșii locali, județeni, parlamentari și Guvernul României a existat un parteneriat care a reușit să răspundă așteptărilor cetățenilor și să facă lucruri bune și importante pentru județul nostru. În spatele nostru, vedeți nu doar o echipă politică, ci o forță puternică, unită, solidă și hotărâtă, care are în spate 120.062 de voturi acordate de cetățenii județului Olt, la ultimul scrutin. Suntem împreună o echipă, Echipa care contează”, este declarația președintelui PSD Olt, Marius Oprescu.

Iată ce spun actualii parlamentari Marius Iancu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Liviu Voiculescu și Siminica Mirea despre nominalizarea pentru următoarele alegeri parlamentare:

Marius Iancu, Camera Deputaților, actual deputat de Olt: ”Este o onoare să deschid lista pentru Camera Deputaților a celei mai puternice organizații PSD din țară. Mulțumesc conducerii PSD Olt și colegilor mei primari pentru susținere! OMUL CARE CONTEAZĂ este cel care știe care este drumul către școală și primărie într-o localitate și când e ziua comunei sau orașului.”

Florin Barbu, Camera Deputaților, actual deputat de Olt și Ministrul Agriculturii: „Mulțumesc tuturor colegilor mei pentru votul de astăzi și le garantez că voi sprijini în continuare județul Olt și pe fermierii noștri! Noi suntem OAMENII CARE CONTEAZĂ, implicați în viața comunităților locale și dezvoltăm alături de primarii noștri cu responsabilitate și implicare orașele și comunele județului Olt!”

Adrian Chesnoiu, Camera Deputaților, actual deputat: „Candidez pentru a continua proiectele în care cred pentru dezvoltarea comunităților din Olt, dar și pentru susținerea intereselor fermierilor români. La Caracal, orașul în care locuiesc, împreună cu echipa PSD, am inițiat acum câțiva ani un proiect de dezvoltare și modernizare a municipiului, plecând de la schimbarea atitudinii față de implicarea civică și asumarea responsabilității.”

Liviu Voiculescu, Camera Deputaților, actual senator de Olt: „Sunt hotărât ca, împreună cu toți colegii mei, să lucrăm pe proiecte, pe obiective reale și realizabile, responsabile și asumate, astfel încât să dăm tuturor sentimentul de forță și unitate, de transparență și eficiență! Și vreau să lupt pentru a da continuitate și putere acestei mari construcții politice, PSD!”

Siminica Mirea, Senatul României, actual senator de Olt: „Mulțumesc, pentru nominalizare, echipei PSD Olt, fiecărui membru dedicat și celor 94 de primari social-democrați, care demonstrează zi de zi forța și unitatea județului nostru! Echipa care contează reprezintă un parteneriat solid între cetățeni, primari, aleși locali, județeni, parlamentari și reprezentanți la nivel central, pentru dezvoltarea comunităților noastre.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.