Acasă Administrație Caracal. Cătălin Tudor, numit City Manager

Caracal. Cătălin Tudor, numit City Manager

30

Cătălin Tudor a fost numit administrator public al municipiului Caracal. Absolvent al Facultății de Drept, în 2004, și a cursurilor de masterat, în 2006, a promovat examenul de consilier juridic în Primăria municipiului Caracal unde și-a desfășurat activitatea neîntrerupt până acum. În cadrul Primăriei municipiului Caracal, după funcția de consilier juridic, Cătălin Tudor a fost director executiv la Direcția Administrație Publică Locală, 2013-2021, ulterior ocupând funcția de director executiv la Direcția Administrare Patrimoniu.

„Funcția de Administrator Public îi va permite să contribuie într-un mod mult mai activ și aplicat la implementarea proiectelor pentru dezvoltarea durabilă a comunității, să elaboreze politici și strategii noi pentru atingerea obiectivelor administrației locale, să reprezinte Instituția Primarului în relația cu cetățenii, cu administrația centrală și cu alte instituții publice și private, în baza mandatului conferit de primarul Ion Doldurea”.

„Echipa administrativă a municipiului Caracal a fost întregită prin numirea în funcția de administrator public a domnului Cătălin TUDOR!
Despre Cătălin TUDOR, se poate spune în puține cuvinte că este unul din acei profesioniști care s-au dedicat integral administrației publice.
După absolvirea Facultății de Drept, în 2004, și a cursurilor de masterat, în 2006, a promovat examenul de consilier juridic în Primăria Municipiului Caracal unde și-a desfășurat activitatea neîntrerupt până acum. În cadrul Primăriei Municipiului Caracal, după funcția de consilier juridic, Cătălin Tudor a fost director executiv la Direcția Administrație Publică Locală, 2013-2021, ulterior ocupând funcția de director executiv la Direcția Administrare Patrimoniu. Experiența sa de peste 17 ani în cadrul primăriei i-a dat posibilitatea să cunoască în detaliu, pe de o parte, cultura organizațională și procesul decizional din primărie iar, pe de altă parte, să cunoască comunitatea și nevoile ei. Funcția de Administrator Public îi va permite să contribuie într-un mod mult mai activ și aplicat la implementarea proiectelor pentru dezvoltarea durabilă a comunității, să elaboreze politici și strategii noi pentru atingerea obiectivelor administrației locale, să reprezinte Instituția Primarului în relația cu cetățenii, cu administrația centrală și cu alte instituții publice și private, în baza mandatului conferit de primarul Ion Doldurea. Îi urăm succes în continuare lui Cătălin, de data aceasta în calitate de Administrator Public – City Manager al Municipiului Caracal!”
se arată în comunicatul Primăriei municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.