Acasă Actualitate Drăgănești-Olt. Va fi construit un bloc ANL cu 20 de apartamente

Drăgănești-Olt. Va fi construit un bloc ANL cu 20 de apartamente

23

Primarul orașului Drăgănești-Olt, Marian Tudorică a anunțat semnarea contractului în valoare de 8.728.457,22 lei (inclusiv TVA), pentru proiectarea și execuția a 20 de apartamente ANL. Blocul va avea un regim de înălțime P+4E, și va fi amplasat pe strada Morii nr. 3.

„În timpul campaniei, am promis că voi lucra neobosit pentru a îmbunătăți infrastructura, educația și serviciile publice din orașul nostru. Sunt încântat să vă anunț că deja am făcut pași importanți în îndeplinirea acestor promisiuni”, este declarația primarului Marian Tudorică.

După ce ANL va emitere ordin de începere a lucrărilor, termenul de execuție, pentru constructori, este de 18 luni.

„În timpul campaniei, am promis că voi lucra neobosit pentru a îmbunătăți infrastructura, educația și serviciile publice din orașul nostru. Sunt încântat să vă anunț că deja am făcut pași importanți în îndeplinirea acestor promisiuni. Proiectul ANL, destinat tinerilor din orașul Drăgănești-Olt, a intrat într-o nouă etapă. Dl. Ionel Emanuel Oproiu, director general al Agenției Naționale a Locuințelor, a semnat, împreună cu reprezentantul firmei de construcții, contractul în valoare de 8.728.457,22 lei (inclusiv TVA), pentru proiectarea și execuția celor 20 de apartamente, pe un regim de înălțime P+4E, în amplasamentul din strada Morii nr. 3, în orașul Draganesti-Olt. După ce ANL va emitere ordin de începere a lucrărilor, termenul de execuție, pentru constructori, este de 18 luni. Ne vom asigura că proiectul se va finaliza rapid astfel încât să oferim posibilitatea tinerilor să beneficieze de locuințe noi, moderne, la prețuri accesibile”, transmite primarul Marian Tudorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.