Acasă Actualitate Deputatul Marius Iancu: „Alături de candidatul PSD la președinția României, Marcel Ciolacu,...

Deputatul Marius Iancu: „Alături de candidatul PSD la președinția României, Marcel Ciolacu, punem toate aspirațiile și speranțele românilor în proiectul „România dorită”

58

Deputatul Marius Iancu: „România dorită” este proiectul românilor de pretutindeni. Cei care trăiesc în municipiile, orașele și comunele din România, cei care se confruntă cu problemele zilnice, au și soluții pentru ele, iar vocea lor va fi vocea noastră! Alături de candidatul PSD la președinția României, Marcel Ciolacu, punem toate aspirațiile și speranțele românilor în proiectul „România dorită”, este declarația deputatului.

Românii și viața lor de zi cu zi, salariile, pensiile, prețurile la alimente, energie și gaze, afacerile lor din industrie sau agricultură au fost baza proiectelor și programelor guvernărilor PSD.

„Acum, ei pot să fie cei care fac aceste programe, care scriu strategia de dezvoltare, în următorii ani, cei care construiesc viitorul României! Răspunsurile lor la întrebarea „CE-ȚI DOREȘTI TU DE LA ROMÂNIA?” vor face parte din planul de guvernare al premierului Marcel Ciolacu și al PSD. Cei care trăiesc în municipiile, orașele și comunele din România, cei care se confruntă cu problemele zilnice, au și soluții pentru ele, iar vocea lor va fi vocea noastră! Alături de candidatul PSD la președinția României, Marcel Ciolacu, punem toate aspirațiile și speranțele românilor în proiectul „România dorită”, este mesajul deputatului Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.