Acasă Eveniment VIDEO. Incendiu izbucnit la un grajd de animale, în Corabia, cartierul Celei

VIDEO. Incendiu izbucnit la un grajd de animale, în Corabia, cartierul Celei

156

Incendiu izbucnit la un grajd de animale, astăzi, 29 iulie 2024, în Corabia, cartierul Celei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, iar în sprijinul militarilor au acționat și pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia, cu o autospecială de stingere.
Au fost evacuați cinci porci, iar la sosirea echipajelor clădirea, cu suprafața de circa 500 de metri pătrați, ardea generalizat. Acoperișul clădirii, pe structură de lemn, învelit cu plăci de azbociment, s-a prăbușit.

„Echipajele de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Corabia, cartier Celei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd de animale. În sprijinul militarilor au acționat și pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia, cu o autospecială de stingere. La sosirea primelor echipaje, clădirea, cu suprafața de circa 500 de metri pătrați, ardea generalizat. Înaintea sosirii echipajelor, proprietarii au evacuat cinci porci. Pe timpul intervenției, acoperișul clădirii, pe structură de lemn, învelit cu plăci de azbociment, s-a prăbușit. În acest moment incendiul este lichidat, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. Cauza probabilă este în curs de stabilire”, a transmis ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.