Acasă Eveniment Dosar penal pentru un tânăr, de 26 de ani, din Drăgănești-Olt,...

Dosar penal pentru un tânăr, de 26 de ani, din Drăgănești-Olt, pentru conducerea unei motociclete neînmatriculată

256
Imagine cu titlu ilustrativ

Un tânăr, de 26 de ani, din Drăgănești-Olt, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei motociclete neînmatriculată. Acesta a fost oprit azi-noapte, 4 iulie 2024, în jurul orei 05:00, de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa, pe strada Mihai Viteazul, din comuna Dăneasa.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că motocicleta avea autorizația provizorie de punere în circulație expirată.

„La data de 04 iulie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Mihai Viteazul, din comuna Dăneasa, au oprit pentru control o motocicletă, condusă de către un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Drăgănești Olt. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că motocicleta avea autorizația provizorie de punere în circulație expirată. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.