Acasă Actualitate Gigel Știrbu: Proiectul de lege care interzice publicitatea explicită pentru ţigaretele electronice,...

Gigel Știrbu: Proiectul de lege care interzice publicitatea explicită pentru ţigaretele electronice, a fost adoptat

37

Președintele Partidului Național Liberal Olt, deputatul Gigel Știrbu informează asupra reușitei Proiectului de lege care interzice publicitatea explicită pentru ţigaretele electronice, inclusiv cele de tip Vape. Proiectul inițiat de deputatul Știrbu, a fost trecut astăzi, 18 iunie 2024, prin plenul Parlamentului.

„Astăzi, sunt foarte bucuros pentru faptul că am reușit să trec o lege prin plenul Parlamentului prin care se interzice publicitatea pentru acele aparate, gadgeturi, instrumente care încălzesc tutunul sau de tip Vape. Sunt acele aparate pe care dumneavoastră le-ați văzut peste tot, acele aparate pe care tinerii au început să le folosească de la vârste foarte fragede. Această inițiativă a venit în urma solicitării unor familii, a numeroase familii care au copii minori, pentru a avea un cadru legislativ care să interzică această publicitate la aceste aparate în preajma școlilor, în preajma parcurilor.

Îmi doresc din toată inima ca această lege să fie un prim pas spre interzicerea tuturor mijloacelor de comunicare și de publicitate pentru tot ceea ce dă dependență, pentru că o țară care nu are tineri educați, viguroși, sănătoși, nu are viitor”, este declarația deputatului Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.