Acasă Actualitate Bărbat, din Oporelu, a intrat cu mașina într-un stâlp, pe strada...

Bărbat, din Oporelu, a intrat cu mașina într-un stâlp, pe strada Oitu

24

Astăzi, 13 iunie 2024, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Oporelu, în timpul efectuării manevrei de mers cu spatele, a acroșat un stâlp, pe strada Oituz.
Barbatul a fost sancționat contravențional, cu avertisment, iar ca măsură complementară i-au fost aplicate două puncte de penalizare.

„La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Oituz, din municipiul Slatina, s-a produs un eveniment rutier. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Oporelu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, ar fi acroșat un stâlp. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Barbatul a fost sancționat contravențional, cu avertisment, iar ca măsură complementară i-au fost aplicate două puncte de penalizare”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.