Acasă Actualitate Week-end încărcat. Poliţia în acţiune

Week-end încărcat. Poliţia în acţiune

109

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Coteana, au depistat pe raza comunei Mărunţei, un bărbat, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Tot în aceeaşi zi, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți au depistat pe raza comunei Valea Mare, un tânăr, de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat în circulaţie. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere. Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.
Duminică, 26 noiembrie a.c., polițiștii corăbieni au depistat pe raza comunei Vădastra, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Brastavăţu, care conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.
Un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Slatina, a fost depistat de către polițiști din cadrul Poliției oraşului Piatra Olt, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a deţine permis de conducere. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.