Acasă Actualitate S-au scumpit taxiurile în Slatina!

S-au scumpit taxiurile în Slatina!

617

P’asta n-a anunțat-o nimeni. Și mai mult de atât, nu există stipulat nici în programul de guvernare. În Slatina, s-au scumpit taxiurile. De la un leu și nouăzeci de bani pe kilometru, la doi lei și cincizeci de bani pentru… o mie de metri…
În consecință, să facem un calcul: dacă o cursă de la Oltul până la gară costa cam șase lei, acum, însoțită de bacșișiul de rigoare, aceeași deplasare face zece lei. O distanță pe care, în mod rezonabil, pentru cine vrea să facă piciorul frumos, o poate parcurge în douăzeci de minute. Deocamdată, Liviu Dragnea nu a aflat de această majorare intempensivă. Altfel, cu siguranță ar fi reacționat. Exact așa cum face cu cei de la guvern care, atunci când fac vreo nefăcută, sunt imediat întorși din drum.
Altfel, majorarea tarifelor de taximetrie din Slatina are loc exact atunci când se ieftinește benzina. Un litru de carburant, pe 17 mai 2017, costa, în Slatina, patru lei și șaizeci și opt de bani. Mai înțelege cineva de ce se scumpesc taxiurile când se ieftinește benzina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.