Acasă Eveniment Incendiu izbucnit la un bloc de pe strada Prelungirea Tunari, din Slatina

Incendiu izbucnit la un bloc de pe strada Prelungirea Tunari, din Slatina

34

Miercuri, 23 octombrie 2024, un incendiu a izbucnit la materiale depozitate pe casa scării, la un bloc de pe strada Prelungirea Tunari, din municipiul Slatina. Blocul are regim P+4, nouă apartamente și un spațiu comercial

Pompierii olteni au evacuat 10 persoane și cinci animale.

Incendiul este localizat, iar pompierii verifică, în continuare, toate apartamentele. Se acționează pentru evacuare fumului, cu un ventilator din dotarea autospecialei.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție la înălțime, au intervenit în municipiul Slatina, strada Prelungirea Tunari, la blocul S 24, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la materiale depozitate pe casa scării.

La sosirea echipajelor, ardeau cu flacără deschisă și degajări mari de fum, obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn și alte materiale combustibile, depozitate la parterul imobilului.

Concomitent cu misiunea pentru stingerea incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare, care au verificat toate apartamentele și au evacuat zece persoane.

Cu ajutorul autospecialei pentru intervenție la înălțime, au fost evacuați de la etajul trei, un sugar, în vârstă de nouă luni și tatăl acestuia, casa scării fiind inundată cu fum.

De asemenea, cu ajutorul scării culisante, au fost evacuati doi adulți și cinci câini, dintr-un apartament situat la etajul unu.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind distruse materialele depozitate pe casa scării și afectați pereții blocului.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul”, transmite ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.