Acasă Actualitate INVICTUS. „Ștafeta Veteranilor”, ediția a-XI a ajuns și la Slatina

INVICTUS. „Ștafeta Veteranilor”, ediția a-XI a ajuns și la Slatina

36

„Ștafeta Veteranilor”, ediția a XI-a a ajuns în cursul zilei de ieri, 15 octombrie 2024, și în municipiul Slatina și a fost predată la Cimitirul Eroilor. Ceremonia de predare-primire a ștafetei a avut loc astăzi, 16 octombrie 2024.

Peste 1.000 de voluntari, alergători și cicliști, militari și civili vor parcurge trei trasee reprezentând astfel Drapelul Tricolor, participând la cea de-a XI-a ediție a Ștafetei Veteranilor, eveniment organizat în contextul sărbătoririi Zilei Armatei Române.

La eveniment a fost prezent prefectul Ștefan Nicolae și angajați ai Centrului Militar Județean Olt.

„Invictus România a dat startul pe 4 octombrie celei de-a unsprezecea ediții a „Ștafetei Veteranilor”, un proiect organizat în contextul sărbătoririi Zilei Armatei Române. Peste 1000 de voluntari, alergători și cicliști, militari și civili vor parcurge trei trasee reprezentând astfel Drapelul Tricolor.
Au alergat cu Drapelul Național, s-au oprit la monumentele ridicate în cinstea oamenilor care au murit pentru ca noi astăzi să existăm și ne-au adus aminte ca străbunicii și bunicii noștri au luptat pentru această țară”, transmis reprezentanții Prefecturii Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.