Acasă Actualitate Endoprotezarea de șold. Intervenție chirurgicală de rutină la Spitalul Județean de Urgență...

Endoprotezarea de șold. Intervenție chirurgicală de rutină la Spitalul Județean de Urgență Slatina

39

La Secția de Ortopedie și Traumatologie din cadrul SJU Slatina, în fiecare zi, viețile pacienților se schimbă datorită intervențiilor complexe de protezare articulară. Endoprotezarea de șold a devenit o intervenție chirurgicală de rutină datorită echipei medicale dedicate și echipamentelor moderne.

„De-a lungul ultimilor ani, Spitalul nostru a reușit să dubleze fondurile alocate Programului Național de Ortopedie – Endoprotezare pentru adulți, pentru a răspunde nevoilor tot mai mari ale pacienților.”

„Endoprotezarea de șold, de la vis la intervenție chirurgicală de rutină. Împreună, facem pași spre o viață fără durere! În fiecare zi, la Secția de Ortopedie și Traumatologie, schimbăm vieți prin intervenții complexe de protezare articulară. Aceste proceduri, considerate un vis în urmă cu 7 ani, au devenit acum o rutină, iar pacienții noștri redescoperă bucuria mișcării și confortul unei vieți fără durere. De-a lungul ultimilor ani, Spitalul nostru a reușit să dubleze fondurile alocate Programului Național de Ortopedie – Endoprotezare pentru adulți, pentru a răspunde nevoilor tot mai mari ale pacienților. Cu echipamente moderne și echipe medicale dedicate, putem oferi acum intervenții chirurgicale ce erau realizabile doar în marile centre universitare. Mai mult, pacienți din județele vecine ne aleg pentru intervenții complexe, inclusiv pentru revizii protetice. Echipa noastră este aici pentru voi, pregătită să vă sprijine în fiecare pas al călătoriei către o viață fără durere. Alegeți să vă operați aproape de casă, cu oameni dedicați care înțeleg și răspund nevoilor voastre. Suntem aici pentru voi, unde sănătatea și binele vostru sunt prioritățile noastre!”, transmit reprezentații SJU Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.