Acasă Eveniment Scornicești. Amplă acțiune desfășurată de polițiștii olteni

Scornicești. Amplă acțiune desfășurată de polițiștii olteni

15

Polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale și jandarmi, au participat vineri, 27 septembrie 2024, la o amplă acțiune care a avut drept scop prevenirea și combaterea oricăror fapte care ar putea afecta ordinea și siguranța publică.

Aproximativ 90 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest sau de depistare a substanțelor psihoactive, fiind verificate 354 de persoane și 153 de autovehicule.

„Pentru neregulile constatate la regimul rutier, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.105 lei, iar, ca măsură complementară, au fost reținute 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au identificat 3 autoturisme aflate sub sechestru. În urma acțiunilor desfășurate, nu au fost constatate fapte de natură penală și nu au fost înregistrate evenimente cu impact negativ asupra ordinii și siguranței publice. Inspectoratul de Poliție Județean Olt subliniază importanța acestor acțiuni de prevenție și reiterează angajamentul său ferm pentru menținerea siguranței cetățenilor și a ordinii publice în întregul județ”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.