Acasă Actualitate Gigel Știrbu: „Astăzi, Nicolae Ciucă a fost desemnat prin vot deschis și...

Gigel Știrbu: „Astăzi, Nicolae Ciucă a fost desemnat prin vot deschis și în unanimitate drept candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale”

294

Președintele Partidului Național Liberal Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a participat astăzi, 15 septembrie 2024, alături de colegii din organizația județeană la Consiliul Național al PNL. În cadrul acestuia, Nicolae Ciucă a fost desemnat prin vot deschis și în unanimitate drept candidatul pentru alegerile prezidențiale.

Viziunea liberală este una clară, construim o țară modernă, sigură și corectă, unde valorile democratice sunt protejate și promovate. Continuăm să lucrăm în slujba țării, cu încredere și dedicare pentru un viitor mai bun!”, este declarația deputatului Știrbu.

„Astăzi, alături de colegii din PNL Olt, am participat la Consiliul Național al PNL, unde l-am desemnat prin vot deschis și în unanimitate pe domnul Nicolae Ionel Ciucă drept candidatul nostru pentru alegerile prezidențiale. Viziunea liberală este una clară – construim o țară modernă, sigură și corectă, unde valorile democratice sunt protejate și promovate. Continuăm să lucrăm în slujba țării, cu încredere și dedicare pentru un viitor mai bun!”

1 COMENTARIU

  1. Roberto Cremene, fost polițist militar în cadrul Batalionului 265, a participat direct la luptele din centrul orașului Nassiriya. El spune că, într-un moment complicat, Nicolae Ciucă a refuzat să vină în sprijinul polițiștilor militari care se luptau în Nassiriya și care erau prinși într-o ambuscadă.

    „Am primit misiunea de a merge în oraș, pentru a face o patrulă. Am fost prinși într-o ambuscadă. 24 de persoane am rămas blocate în Libeccio, în vechea bază. Sub comanda domnului maior, pe care îl aveam atunci de la București, am cerut sprijinul „Scorpionilor roșii” (n. red.: batalionul condus de Nicolae Ciucă), să vină să ne ajute să evacuăm zona. Domnul Ciucă, cu batalionul lui, a spus că nu poate să vină să ne scoată de acolo, să facă evacuare, până nu primește aprobare din România (…). N-au venit să ne ajute. Colegii noștri români n-au venit”, a spus Roberto Cremene, care adăugat că în final cei 24 de oameni au fost evacuați cu ajutorul trupelor din Italia și Portugalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.