Acasă Actualitate PNL Olt, prin Gigel Ştirbu şi Mario De Mezzo, între atacul la...

PNL Olt, prin Gigel Ştirbu şi Mario De Mezzo, între atacul la PSD şi reevaluări

309

Obişnuita conferinţă de presă săptămânală a PNL Olt i-a adus în postura de gazde pe Gigel Ştirbu, preşedintele organizaţiei judeţene, deputat, şi pe Mario De Mezzo, preşedinte PNL Slatina şi primar ales al municipiului reşedinţă de judeţ.
Ştirbu a iniţiat în spaţiul public o serie de atacuri la PSD, la conducerea partidului, validată la congres, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu. În ţinta criticilor s-a aflat şi ministrul Muncii, pe fondul scandalurilor legate de aplicarea normelor din noua Lege a Pensiilor. În continuare, în aceeaşi notă critică a venit în atenţie şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu, deputat de Olt. În opinia liberalului dezastrul din Agricultură este imputabil acestuia din urmă, prin neimplicarea sa în măsuri concrete, încă din perioada când a fost, timp de 8 ani, director al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF).
Pe aceeaşi lungime de undă, Mario De Mezzo se declară nemulţumit de modul cum se lucrează la proiectul european privind reabilitarea reţelei de apă din Slatina. A reaminti şi despre blocajul de la Serviciul local privind monitorizarea câinilor fără stăpân, despre noua reţea de semofoare din Slatina, aflată în execuţie, dar şi despre alte servicii de interes local.
În opinia sa, Claudiu Dascălu, actual director al Direcţiei Administrare Străzi şi Iluminat Public (DASIP), reevaluat, poate continua activitatea la conducerea acestui serviciu. Preseiunea pe care o pune Mario De Mezzo este la Poliţia Locală, acolo unde propune o soluţie extremă, desfiinţarea acesteia, în măsura în care funcţionarii publici cu funcţii de conducere, implicaţi în campania electorală, Belu, Scaete şi Apostoliceanu, nu vor vrea să demisioneze.
Integral, conferinţa de presă este pe pagina de socializare a PNL Olt.

1 COMENTARIU

  1. Politicienii merg des la lucrarile de drumuri ca sa vada cum izvorasc bani. Se inlocuieste piatra concasata de munte cu pietris de rau la 1/2 din pret. Bitum ieftin in loc de bitum scump. Straturile drumului se toarna mai subtiri ca in proiecte. Drumarii stiu, ministrii stiu, proiectantii stiu, profesorii stiu, inspectorii stiu, politicienii stiu. Nimeni nu are vointa sa sparga acest sistem de devalizare a fondurilor publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.