Acasă Actualitate Lebădă aflată în suferință, cu o leziune la un picior, salvată de...

Lebădă aflată în suferință, cu o leziune la un picior, salvată de polițiștii olteni

49

Marți 20 august 2024, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, în urma unei sezizări la 112 a unui cetățean, au găsit o lebădă care avea o leziune la un picior, aceasta aflându-se pe o stradă dintre cartierele Satul Nou și Cireașov, din Slatina. Polițiștii au emis un ordin de plasare în adăpost, asigurându-se că lebăda va primi îngrijirile necesare, aceasta fiind predată unei asociații pentru protecția animalelor din județul Dolj.

„Ne exprimăm profunda recunoștință față de cetățenii care au avut inima să intervină și să solicite ajutor. Datorită lor, o viață a fost salvată, iar această lebădă are acum o șansă reală de recuperare”, transmis reprezentanții IPJ Olt.

„Pe 20 august, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a primit un apel de urgență la 112, în care un cetățean a raportat o situație îngrijorătoare: o lebădă aflată în suferință pe o stradă dintre cartierele Satul Nou și Cireașov, din Slatina. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au răspuns imediat, deplasându-se la locul indicat. Acolo au găsit o lebădă care, din păcate, avea o leziune la un picior. Vederea acestei frumoase creaturi suferindă a stârnit un sentiment profund de compasiune în echipa de intervenție. Într-un gest de grijă și responsabilitate, polițiștii au emis un ordin de plasare în adăpost, asigurându-se că lebăda va primi îngrijirile necesare. Pasărea a fost predată cu grijă unei asociații pentru protecția animalelor din județul Dolj, unde specialiștii vor oferi asistența medicală de care are nevoie”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.