Acasă Actualitate Gârcov: A fost semnat contractul de asfaltare drumuri comunale

Gârcov: A fost semnat contractul de asfaltare drumuri comunale

42

Luni, 12 august 2024, primarul comunei Gârcov, Bobonete Niculiță, a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” pentru asfaltare drumuri comunale. Contractul are o valoare totală de 10,054,326.10 lei.

„Astăzi, 12.08.2024, a fost semnat contractul de finanțare extrem de important pentru comunitatea noastră, prin care proiectul „ASFALTARE DRUMURI COMUNALE ÎN SATUL GÂRCOV, COMUNA GÂRCOV, JUDEȚUL OLT” a primit undă verde, de către domnul Bobonete Niculiță, primarul comunei Gârcov, și domnul Adrian-Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Viitorul Gârcovului este în construcție, iar acesta este doar începutul!”, se arată în comunicatul Primăriei Gârcov.

Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat, astăzi, 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 569.745.638,99 de lei, pentru modernizarea drumurilor de interes local și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale.
„Dezideratul nostru este ca toate regiunile țării să se dezvolte în egală măsură, astfel încât, prin intermediul contractelor semnate în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, condițiile de viață ale cetățenilor se vor îmbunătăți, iar economiile locale vor fi stimulate”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.