Acasă Actualitate Perieți: Energie verde pentru iluminatul public și economii pentru alte proiecte

Perieți: Energie verde pentru iluminatul public și economii pentru alte proiecte

87

Luni, 15 iulie 2024, prezent la Ministerul Energiei, primarul comunei Perieți, Răzvan Rada, a semnat contractul ce vizează un proiect cu finanțare europeană pentru construirea unui parc fotovoltaic, care va produce 128,49 MWh/an și va asigura necesarul de electricitate al Primăriei, al unităților de învățământ, al căminului cultural, dar și al iluminatul public.

„Folosind energia verde, facem economii în bugetul local și vom folosi banii cheltuiți, până acum, pentru plata facturilor la energie electrică pentru alte investiții de care comuna noastră are nevoie. Totodată, reducem emisiile de carbon și devenim o comună verde și din punct de vedere energetic, avem grijă de mediul înconjurător și educăm generațiile viitoare”.

„Am semnat, astăzi, la Ministerul Energiei, un proiect cu finanțare europeană pentru construirea unui parc fotovoltaic, care va produce 128,49 MWh/an și va asigura necesarul de electricitate al Primăriei, al unităților de învățământ, al căminului cultural, dar și al iluminatul public. Acasă la Perieți, continuăm împreună să lucrăm pentru comuna noastră!”, a transmis primarul Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.